Ο MAD CLIP στέλνει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στον Ταγίπ Ερντογάν

Ο MAD CLIP στέλνει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στον Ταγίπ Ερντογάν

Δηλώσεις σχετικά με τον Ταγίπ Ερντογάν έκανε σήμερα το πρωί ο MAD CLIP από τη Μύκονο οπού βρίσκεται για διακοπές. Ο ραπερ που όπως φαίνεται μπούχτησε από τις απειλές και την προκλητικότητα του τούρκου προέδρου Ερντογάν έστειλε το δικό του μήνυμα με το δικό του ξεχωριστό τρόπο!

Συγκεκριμένα, ο MAD CLIP σε αρχική φάση αναφέρθηκε στους πολιτικούς μας και δήλωσε πως κατά βάθος θα ήθελαν και αυτοί να κάνουν μια παρόμοια δήλωση ωστόσο λόγω ευγένειας το αποφεύγουν. Anyway, στο επόμενο Instagram Story που ανέβασε αναφερόμενος στον Έρντογάν ο ραπερ είπε “Ρε άι σιχτίρ από εδώ ρε μαλaκa ρε bro”!

O IVAN GREKO μας προετοιμάζει για τις ντόπες που θα κυκλοφορήσει soon

Είναι από τις λίγες φόρες που θυμόμαστε τον MAD CLIP να σχολιάζει πολιτικά θέματα. Ωστόσο, το έκανε με ξεχωριστό τρόπο. Παρακάτω τα video που ανέβασε σε story στο Instagram.

Οσον ααφορά στον Erdogan, ο ίδιος θα έχει συνηθίσει να δέχεται επιθέσεις κυρίως από πολιτικούς. Ωστόσο ημέρα δέχθηκε και επίθεση, ίσως και την ΠΡΏΤΗ, από TRAPPER! Ίσως αυτό να σημαίνει ότι το παράκανε αυτή τη φορά. Λέτε μες τις επόμενες μέρες να δούμε ένα κύμα από trappers να τα χώνουν στον Ερντογάν;;

MHNYMA του MAD CLIP στον Τούρκο προέδρο Ερντογάν

Ο χρόνος άλλαξε τον MAD CLIP! H κρίσιμη αλλαγή που παραδέχθηκε ο ίδιος (VIDEO)

Ο FY εξηγεί γιατί μετάνιωσε που δεν διάβαζε κείμενα

Follow το ΒΥΣΜΑ στο Instagram

9 thoughts on “Ο MAD CLIP στέλνει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στον Ταγίπ Ερντογάν

Leave a Reply

Your email address will not be published.