“Θα το βουλώσεις φίλε;” – Επικό το debate Τραμπ- Μπάιντεν

“Θα το βουλώσεις φίλε;” – Επικό το debate Τραμπ- Μπάιντεν

Ένα ιστορικό (και επικό φυσικά) debate έλαβε τόπο πριν λίγες ώρες στις ΗΠΑ. Οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία της Αερικής, o δημοκρατικός και πρώην αντιπρόεδρος του Obama ΜΠAΙΝΤΕΝ και ο ρεπουμπλικάνος και νυν πρόεδρος ΤΡΑΜΠ προσπάθησαν να πείσουν τους Αμερικανούς για το τι πρέπει να ψηφίσουν.

Να σημειώσουμε πως αυτές οι εκλογές είναι λιγάκι αλλόκοτες. Και οι δύο υποψήφιοι είναι σχετικά μεγάλης ηλικίας. O Τζο Μπάιντεν είναι 77 ετών (γεννημένος το 1942!) ενώ ο Τραμπ διανύει το 74ο έτος της ηλικίας του. Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι υπάρχει μια ευρύτερη ανησυχία για την υγεία των δύο υποψηφίων. Ιδίως για τον Joe Biden, οπού πολλοί πιστεύουν πως πάσχει από άνοια !

KIM KARDASHIAN : Μήνυμα υποστήριξης στην Αρμενία και κριτική στην Τουρκία

Η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο περίπλοκη από την εποχή που διανύουμε. Το 2020 αποτελεί έτος ξεχωριστό που θέτει πιο ξεχωριστές τις εκλογές που πρόκειται να λάβουν τόπο τον Νοέμβριο του 2020. Ας έχουμε υγεία μέχρι τότε!

Anyway, ας πάμε στο ψητό. Το debate προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Μπορεί και οι δύο υποψήφιοι να μην πέτυχαν να είναι τόσο πιστικοί όσο επιθυμούσαν, παρόλα αυτά πέτυχαν να κερδίσουν ατελείωτη προσοχή! Με άλλα λόγια, όλοι μιλάμε για το debate.

Νούμερο ένα ατάκα ήταν αυτή του Joe Biden. Το clout του ανέβηκε σε άλλο level μετά από αυτή. Ο Τζοε Μπαιντεν είπε στο Ντόναλντ Τραμπ να σκάσει όταν αυτός ξεκίνησε να το διακόπτει επανειλημμένα.

Will you shut up man…

-Joe Biden

O Κυρανάκης σου εξηγεί γιατί δεν βρίσκεις δουλειά!

Δείτε στο παρακάτω video την ατάκα.

Joe Biden: Will you shut up man…

Επιπλέον, ο Τζόε Μπάιντεν δεν ξέχασε να συνδέσει το όνομα του ΤΡΑΜΠ με του ΠΟΥΤΙΝ. Τον χαρακτήρισε ως το κανίς του Πούτιν!!

Είναι το κανίς του Πούτιν. Αρνείται να πει το παραμικρό για τα πριμ που δίνονταν προκειμένου να σκοτώνονται Αμερικανοί στρατιώτες

Μπάιντεν για Τραμπ
“He’s Putin’s Puppy”

Ο Trump φυσικά δεν δίστασε να του απαντήσει. Τον χαρακτήρισε ως μαριονέτα της ριζοσπαστικής αριστεράς και υποστήριξε πως οι δημοκρατικοί τον εκμεταλλεύονται.

Ο MAD CLIP στέλνει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στον Ταγίπ Ερντογάν

Επιπλέον ο TRUMP δεν απέφυγε να απαντήσει σε όσους λένε ότι δεν πληρώνει καθόλου φόρους. Τις τελευταίες μέρες έχει προκαλέσει ιδιαίτερη ένταση το γεγονός ότι πλήρωσε μόλις $750 φόρους για έναν ολόκληρο χρόνο ενώ ήταν πρόεδρος. Η απάντηση του ήταν σαφής.

Είμαι επιχειρηματίας και δεν θέλω να πληρώνω φόρους

είπε ο Ντόναλντ Τραμπ
Είμαι επιχειρηματίας και δεν θέλω να πληρώνω φόρους

Αυτές και πολλές ακόμη ξεχωριστές στιγμές σημάδεψαν το χθεσινό ντιμπέιτ. Δείτε και άλλες ανεπανάληπτες στιγμές στο παρακάτω βίντεο.

ΤΟΠ ΣΤΙΓΜΕΣ του DEBATE των DONALD TRUMP και JOE BIDEN

Οι Αμερικάνοι τελικά αναρωτιούνται εάν πρέπει να ρωτάνε ποιος βγήκε νικητής ή ίσως καλύτερα ποιος βγήκε χαμένος.

To πρώτο πρωθυπουργικό διάγγελμα μέσω green screen είναι ελληνικό!

One thought on ““Θα το βουλώσεις φίλε;” – Επικό το debate Τραμπ- Μπάιντεν

Leave a Reply

Your email address will not be published.